logo_images_0_1556279106435180018

Airco vullen


Airco vullen Almere

Airco vullen in Almere, dat doet u bij KHAN Automotive Groep. Onze vakkundige specialisten controleren uw airco gedurende een zogeheten airco check. Tijdens deze check wordt het systeem op temperatuur (koelcapaciteit) en druk (lekkage) gecontroleerd. Indien nodig wordt de aanwezige hoeveelheid koudemiddel gemeten. Na zo’n meting wordt duidelijk of het systeem bijgevuld dient te worden, of dat dit in orde is.

Maar wat is airconditioning precies? De geavanceerde techniek zorgt samen met de elektronica voor veel comfort in uw auto. Net als alle technologieën kunnen er storingen voorkomen. De storingen die zich kunnen voordoen en het voorkomen hiervan, vragen veel kennis en ervaring. De kennis en ervaring die hierbij vereist is, is bij ons bedrijf in ruime mate aanwezig.


Airco laten vullen in Almere en meer

Uw airco laten vullen in Almere bij KHAN? Daarvoor rekenen wij altijd de scherpste tarieven. De prijzen voor een complete servicebeurt starten bij € 90,- all-in (LET OP: betreft dagprijzen door stijging prijs aircogas, informeer naar de actuele prijs).

Om alles zo nauwkeurig mogelijk te meten en te rapporteren, maken wij gebruik van de modernste diagnose- en afvulapparatuur voor uw systeem. Iets waar u bij ons ook terecht voor kunt, is het vullen van UV middel. Zo kunnen kleine lekkages beter gedetecteerd worden. Tevens wordt de airco pomp van uw auto ook automatisch onderhouden. Wij verversen namelijk de aircopomp-olie. Zoals u leest wordt de airco service in Almere omvat door meerdere werkzaamheden!


Wat kan KHAN voor u betekenen?

- Controleren / testen op lekkages

- Werkelijke temperatuur meten met geavanceerde testapparatuur (TEXA 780R Konfort)

- Aircogas leeghalen, recyclen en bijvullen

- UV middel toevoegen in aircogas

- Airco pomp olie toevoegen

- Aircosysteem reinigen (anti schimmel reiniging, toeslag)

- Geurbehandeling geven (toeslag)


Meer informatie over airco vullen in Almere?

Uw airco vullen in Almere? KHAN houdt zich al 25 jaar intensief bezig met deze techniek. Onze databank is volledig up-to-date en onze voorraad aanzienlijk. De combinatie van onze kennis, ervaring, apparatuur en gereedschappen, maken dat wij uw airconditioning snel kunnen controleren, bijvullen en onderhouden. Is er een reparatie nodig? Dan voeren wij dit snel voor u.

Uw airco vullen in Almere? Dan kunt u een werkplaats afspraak maken? Dit kunt u online doen op onze website. Ook kunt u telefonisch contact met ons opnemen:

Vestiging Almere-Stad: 036 534 234 3

Vestiging Almere-Buiten: 036 549 000 8

loder_img.png

Een moment geduld aub,
uw verzoek wordt verwerkt....

loder_img.png

Een moment geduld aub. Uw voertuig gegevens worden opgehaald

KHAN Almere Stad


De Huchtstraat 3
1327 EA Almere-Stad

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 08:00 tot 18:00
Zaterdag 10:00 tot 17:00
Geldt voor alle vestigingen


KHAN Almere Buiten


Molenweg 5
1333 DE Almere-Buiten

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur
Zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur


Autoschade Markerkant


Markerkant 11-31
1316 AN Almere

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur
Zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur

Afspraakverzoek maken?

whatsappbtn