Autoschade Almere

Autoschade in Almere laten repareren? Autobedrijf KHAN BV repareert uw schade op een vakkundige manier, zodat u snel weer veilig de weg op kunt. Onze werkzaamheden worden niet alleen omvat door het repareren van uw voertuig, maar wij helpen u ook met vervangend vervoer, haal- en brengservice én de afwikkeling met uw leasemaatschappij of verzekeraar. Dat, is KHAN BV.

Schade aan uw voertuig is hartstikke vervelend en komt nooit gelegen. Daarom doet ons team van specialisten er alles aan om het u gemakkelijk te maken. Zo kunt u weer onbezorgd in uw eigen voertuig, veilig op weg. Kleine schade aan uw rijtuig? Een flinke deuk door een aanrijding? Of heeft u een kapotte ruit? Voor iedere soort schade, kunt u bij KHAN terecht. Ongeacht uw verzekeraar!

Autoschade in Almere herstellen bij KHAN

Wanneer u ervoor kiest om uw autoschade in Almere te herstellen bij KHAN, willen wij, net als u, dat u tevreden bent over de herstelde schade. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat u zich goed geholpen voelt. Hoe wij dit realiseren? Het begint met goed en helder informeren. Zo weet u wat u te wachten staat en wellicht tegenover welke prijs dit is. Daarna volgt auto schade controleren. Zodra wij het hersteltraject beginnen, houden wij u adequaat op de hoogte. Hoe wij ons werk duidelijk en inzichtelijk maken? Door u uit te nodigen om onze dienstverlening te beoordelen. Dit waarderen wij zeer, omdat wij onszelf altijd willen blijven verbeteren.

Hoe pakken wij het herstel van autoschade in Almere aan?

Schadeherstel is een ambacht en dat hebben al onze specialisten begrepen. Wij werken met passie met alle materialen en spuiten met lakken van de beste kwaliteit om telkens weer een glimmend resultaat te leveren. Topkwaliteit wordt gerealiseerd door het vakmanschap van onze collega’s en gebruik van het beste gereedschap.

Het herstellen van de schade wordt volgens fabrieksnormen gedaan. Zo kunnen wij de veiligheid garanderen. KHAN heeft een eigen FOCWA-erkend schadeherstel afdeling met de meest moderne gereedschappen en apparaten, zoals spuitcabines, 3D uitlijnapparatuur en een richtbank.

Herstel vandaag nog uw schade in Almere

Deuk in uw autodeur repareren? Of een andere deuk in uw voertuig laten herstellen? Ook voor grote reparaties helpt KHAN u graag verder. Wij doen er altijd alles aan om u goed werk af te leveren en daar zijn wij trots op. Voor alle soorten beschadigingen, hebben wij een snelle, efficiënte en kostenbesparende oplossing. Neem contact met ons op als u meer wilt weten over onze reparatiemethoden of uw autoschade in Almere wilt repareren door KHAN.

Vestiging Almere-Stad: 036 534 234 3
Vestiging Almere-Buiten: 036 549 000 8