logo_images_0_1556279106435180018

Autoschadeherstel in Almere


Voor alle verzekeringsmaatschappijen

Meteen een afspraak maken?

Werkplaatsafspraak inplannen

Heeft uw auto een kras, deuk, kapotte ruit of andere schade opgelopen of heeft u een aanrijding gehad?

Schade aan uw auto is vervelend en komt altijd ongelegen. Dat begrijpen wij. Daarom doen wij er alles aan om het u gemakkelijk te maken terwijl wij uw auto repareren en weer als nieuw afleveren. U kunt weer onbezorgd in uw eigen auto veilig op weg!

Autobedrijf KHAN BV repareert uw schade vakkundig en helpt u snel weer veilig op weg. Wij helpen u met vervangend vervoer, haal- en brengservice én de afwikkeling met uw verzekeraar of leasemaatschappij. Dit regelen wij graag voor u!

Wij willen dat u tevreden bent over de herstelde schade, maar ook dat u zich goed geholpen voelt. Wij doen dat door u goed en helder te informeren, u adequaat op de hoogte te houden en ons werk duidelijk en inzichtelijk te maken. Wij nodigen u uit om onze dienstverlening te beoordelen. Dat waarderen we zeer, omdat we altijd willen blijven verbeteren.

Schadeherstel is een ambacht. Wij werken met passie met metaal, aluminium en kunststoffen. En spuiten met de beste kwaliteit lakken om telkens weer een glimmend resultaat te leveren. Met het vakmanschap van onze collega’s én het beste gereedschap leveren we topkwaliteit. En we herstellen volgens de fabrieksnormen om de veiligheid van uw auto te garanderen. Wij doen er altijd alles aan om u goed werk af te leveren. Daar zijn wij trots op.

Wij onderscheiden ons door schadelast beperkende maatregelen, door toepassing van alternatieve schadeherstelmethodes. Ook voor lichte tot zware krassen, beschadiging van uw interieur of het reconditioneren van uw auto hebben wij een snelle, efficiënte en kostenbesparende oplossing. Uw auto wordt weer als nieuw.

Wij hebben een eigen Focwa-erkend schade herstel afdeling met de modernste equipment. Zo beschikken wij over de nieuwste spuitcabines, richtbank en las appratauur en 3D uitlijnapparatuur. Daarnaast kunt u altijd bij ons terecht, ongeacht bij welke verzekeraar uw auto is verzekerd!

- Onze schadeafdeling

- Ruitschade

- Spotrepair en uitdeuken zonder spuiten

loder_img.png

Een moment geduld aub,
uw verzoek wordt verwerkt....

loder_img.png

Een moment geduld aub. Uw voertuig gegevens worden opgehaald

KHAN Almere Stad


De Huchtstraat 3
1327 EA Almere-Stad

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 08:00 tot 18:00
Zaterdag 10:00 tot 17:00
Geldt voor alle vestigingen


KHAN Almere Buiten


Molenweg 5
1333 DE Almere-Buiten

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur
Zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur


Autoschade Markerkant


Markerkant 11-31
1316 AN Almere

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur
Zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur

Afspraakverzoek maken?

whatsappbtn