logo_images_0_1556279106435180018

Citroën Almere


Citroën Almere

Wilt u graag een Citroën in Almere en bent u nog op zoek? Kom dan eens langs bij KHAN Automotive Groep en geniet van onze vele voordelen. Wij hebben een zeer goed inkoopbeleid en dat biedt kansen. Zo kunnen wij auto’s tegen scherpe groothandelsprijzen aanbieden. Onze jonge occasions van topmerken zijn afkomstig uit recente bouwjaren en vallen daarmee vaak nog onder de fabrieksgarantie. U kunt de auto dezelfde dag nog meenemen tegen groothandelsprijs. Op deze manier kunnen wij de omloop hoog houden en profiteert u van de gunstige prijs! Komt u ook langs voor onze nieuwe Citroën in Almere?


Citroën Almere kopen of inruilen

Als u net zo enthousiast bent geworden van onze nieuwe Citroën in Almere, kunt u hem op meerdere manieren aanschaffen. U kunt ervoor kiezen de auto direct aan te schaffen, maar u heeft bij KHAN ook de mogelijkheid om uw huidige auto in te ruilen. Onze verkoopadviseur zal dan aan de hand van het door u ingevulde formulier de auto taxeren en met een aanbod komen. Zo heeft u een win-winsituatie! We helpen u graag bij het vinden van de ideale auto. Wat voor topmerk het ook is, met ons grote aanbod vindt u altijd wel de auto die bij u past. Onze experts kunnen u alles vertellen over de jonge occasions, dus stel gerust al uw vragen!


Citroën Almere leasen

Het kan voor u zakelijk gezien aantrekkelijker zijn om een auto te leasen in plaats van te kopen. Gelukkig is ook dat mogelijk bij KHAN Automotive Groep. We kunnen direct voor u kijken wat het meest voordelig is en helpen u graag aan uw droomauto. Profiteer van de voordelen van deze jonge occasions en rijd in de Citroën uit Almere zoals u altijd al wilde. Komt u gerust eens langs om de Citroën te bezichtigen en uw vragen te stellen. Onze experts zijn altijd aanwezig om u alles te vertellen over de auto. Neem contact op en kies ook uw Citroën in Almere!

loder_img.png

Een moment geduld aub,
uw verzoek wordt verwerkt....

KHAN Almere Stad


De Huchtstraat 3
1327 EA Almere-Stad

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 08:00 tot 18:00
Zaterdag 10:00 tot 17:00
Geldt voor alle vestigingen


KHAN Almere Buiten


Molenweg 5
1333 DE Almere-Buiten

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur
Zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur


Autoschade Markerkant


Markerkant 11-31
1316 AN Almere

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur
Zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur

Vragen of interesse?

whatsappbtn