Auto inkoop Almere

Auto inkoop in Almere bij KHAN houdt in dat wij uw auto inkopen tegen zeer realistische prijzen. Bij KHAN zijn wij te allen tijde klantgericht, ook bij het inkopen van voertuigen. Natuurlijk hebben wij ook een winstoogmerk, maar bij onze auto inkoop service in Almere combineren wij dit met onze klantgerichtheid. Dit betekent dat wij, wanneer u gebruikmaakt van de auto inkoop in Almere, altijd gaan voor een win-win situatie.

KHAN is gestart als bescheiden garagebedrijf en inmiddels uitgegroeid tot professionele automotive groep, met meerdere vestigingen. Bij ons kunt u naast de taxatie en het inkopen, ook terecht voor onderhoud en reparatie van alle merken. Ook als exclusief model of lease. Als BOVAG-erkend en LeaseProf-erkend bedrijf en lease service center kunnen wij niets anders dan u weer veilig de weg op sturen.

Taxatieformulier voor de auto inkoop Almere bij KHAN

Gebruikmaken van de auto inkoop in Almere van KHAN? Dan is de allereerste stap, het invullen van het taxatieformulier wat u op deze pagina ziet afgebeeld. Hierin voert u uw persoonlijke gegevens in en de gegevens over uw voertuig. Het merk, model, de transmissie en brandstof. Daarna kunt u meer informatie geven over de uitrusting. Airco, climate control, elektrische ramen en meerdere aspecten.

Ook ontvangen wij graag de kilometerstand bij inleveren en een aantal bijzonderheden. Winterbanden of een speciale uitvoering? Daarnaast willen wij graag weten of er schade is en ontvangen wij 3 foto’s van uw voertuig. Geef ons de datum door en indien uw taxatieverzoek in.

Maak gebruik van onze auto inkoop Almere

Gebruikmaken van onze auto inkoop in Almere? Dan verzoeken wij u het formulier hiernaast zo volledig mogelijk in te vullen. Onze verkoopadviseur zal met de door u opgegeven gegevens uw auto taxeren en vervolgens persoonlijk contact met u opnemen. Op deze manier kunnen wij u een goed mogelijk voorstel doen. Daarnaast hebben wij als bedrijf een winstoogmerk. Ondanks dat, zijn wij voornamelijk klantgericht. Hierdoor gaan wij altijd voor een win-win situatie. Zelfs bij de inkoop of het inruilen van uw voertuig.