logo_images_0_1556279106435180018
loder_img.png

Een moment geduld aub,
uw verzoek wordt verwerkt....

image Ideeën box

YesWeKhan!
Wij luisteren naar onze klanten ter verbetering van onze dienstverlening aan onze klant, wij doen echt wat met uw wensen.

Ford Almere


Ford Almere

Een Ford in Almere kopen? Dit doet u bij KHAN Automotive Groep! Wij zijn een dealer in occasions en exclusieve auto’s. Dit betekent dat wij een uitgebreid aanbod aan occasions hebben, maar dat is nog niet alles! Onze teams beschikken over jarenlange ervaring, vakkennis en bieden u een complete service. Zelfs na de aanschaf van uw jong gebruikte auto kunt u bij ons terecht, want wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Zo weet u dat u met KHAN, goed op weg bent. Ook bij het kopen van een Ford in Almere!


Ford in Almere gezocht?

Koopt u een Ford in Almere bij KHAN Automotive Groep? Dan brengt dit vele voordelen met zich mee, zodat u zorgeloos kunt rijden in uw jonge dealer occasion. Ons scherpe inkoopbeleid zorgt ervoor dat wij onze auto’s kunnen leveren tegen groothandelsprijzen. De occasions zijn afkomstig van recente bouwjaren en vaak vallen deze nog in de fabrieks-garantie. Dit betekent dat er nog helemaal geen sprake is van een APK. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om de auto zo mee te nemen, tegen de groothandelsprijs. Een Ford in Almere inruilen? Kies dan voor onze auto taxatie! Onze verkoopadviseur zal de auto taxeren met behulp van het door u ingevulde formulier en daarna contact met u opnemen.
Rijden met nog meer zekerheid? Laat uw garantietermijn aanvullen! Dit is mogelijk tot zelfs 24 maanden. Vraag onze adviseur naar meer informatie!


Ford in Almere aanschaffen bij KHAN Automotive Groep

Een jong gebruikte Ford in Almere kopen? Of bent u op zoek naar een specifiek model? Wij helpen u graag bij het vinden naar een nieuwe auto! Tevens bent u voor het inruilen van een Ford in Almere, aan het juiste adres bij KHAN Automotive Groep. Bekijk ons ruime aanbod aan occasions, kom langs in één van onze vestigingen of neem contact met ons op. U kunt bellen naar onze vestiging in Almere-Stad op telefoonnummer 036 534 234 3, of bellen naar onze vestiging in Almere-Buiten op telefoonnummer 036 549 000 8

KHAN Almere Stad


De Huchtstraat 3
1327 EA Almere-Stad

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 08:00 tot 18:00
Zaterdag 10:00 tot 17:00
Geldt voor alle vestigingen


KHAN Almere Buiten


Molenweg 5
1333 DE Almere-Buiten

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur
Zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur


Autoschade Markerkant


Molenweg 5
1333 DE Almere

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur
Zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur

Vragen of interesse?

whatsappbtn
  • footer_phone.png
  • footer_mail.png
  • footer_map.png
  • footer_whatsaap.png
  • image3.png
Morgen Internet - Zorgeloos website