Partnerbedrijf ANWB logo Bovag logo

Het onderhoud van uw lease auto in Almere

Profiteer van 10% korting op onderhoud aan uw tweede auto

U mag als leaserijder zelf kiezen bij welk erkend leaseprof bedrijf u het onderhoud aan uw leaseauto laat uitvoeren. Autobedrijf KHAN is ook aangesloten bij Leaseprof. Deze keten verricht reparatie en onderhoud aan lease auto’s.

Wij als kwaliteitsbedrijf welke reparaties en onderhoud volgens fabrieksrichtlijnen uitvoeren zijn door de leasemaatschappijen geaccrediteerd en er vindt een jaarlijkse schouwing plaats om deze erkenning in stand te houden en de onderhoudswerkzaamheden aan uw lease auto te mogen uitvoeren. Dit geldt ook voor banden en winterbanden. U bent snel weer onderweg!

Persoonlijk voordeel voor uzelf

Wist u dat u bij ons 10% korting krijgt als lease rijder?

Huh? Maar ik betaal toch niet zelf voor het onderhoud van mijn leaseauto?

Dat klopt! De korting is dan ook niet bedoeld voor het onderhoud van uw lease auto. Elke keer als u uw lease auto bij ons in onderhoud brengt schrijven wij 10% korting bij op uw klantnaam! De korting is dan ook bedoeld voor de tweede auto! De auto van uw partner bijvoorbeeld of die van een ander familielid, vriend, vriendin of kennis… die keuze laten we aan u. De korting verrekenen wij bij de eerstvolgende onderhoudsbeurt.

Daarnaast hebben wij zo nu en dan een verassing voor onze lease rijders, het loont dus echt om uw de afspraak voor het onderhoud van uw lease auto bij ons in te plannen!

Wij zien u graag terug voor het onderhoud van uw leaseauto en natuurlijk voor de andere auto’s!

© Copyright - Khan Automotive SHOOX