Mercedes Almere

Bent u op zoek naar een Mercedes in Almere en wilt u graag eens de auto in het echt bekijken of een proefrit maken? Dan bent u bij KHAN aan het juiste adres. Wij zijn de autodealer die al ruim 25 jaar in het vak zit. Dat betekent dat we heel veel kennis en ervaring hebben en u alles over de auto’s kunnen vertellen. Met de jaren is ons team sterk gegroeid en dat betekent dat we u niet alleen kunnen helpen met het kopen van een auto, maar dat u ook bij ons terecht kunt voor het leasen en voor onderhoudsdiensten. We zien u graag terug om u te kunnen koppelen aan uw Mercedes in Almere.

Mercedes Almere kopen of ruilen

Wilt u een nieuwe Mercedes in Almere kopen? Dan kunt u bij ons terecht! Wij hebben verrassend mooie occasions van alle soorten topmerken. Zo zit er gegarandeerd een wagen voor u tussen die voldoet aan uw wensen en eisen. Bent u op zoek naar een nieuwe Mercedes in Almere, maar wilt u uw eigen auto graag inruilen? Ook dat is mogelijk bij onze autodealer in Almere. Het grote voordeel van het kopen bij KHAN is dat wij occasions aanbieden die afkomstig zijn uit recente bouwjaren. Dat betekent dat ze meestal nog onder de fabrieksgarantie vallen en nog even geen APK nodig hebben. Dankzij ons scherpe inkoopbeleid kunnen wij jonge occasions aanbieden tegen groothandelsprijzen.

Mercedes Almere leasen

Als ondernemer, maar ook als particulier kan het aantrekkelijk zijn om een auto te leasen. Bij KHAN Automotive Groep is het mogelijk om te leasen met onze voordelige leaseovereenkomst. Heeft u juist een taxi-dienst? Dan zorgen wij ervoor dat uw wagen in topconditie is en blijft. Wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn voor de Mercedes in Almere en of het voor u ook mogelijk is te leasen? Neem dan gerust contact met ons op en we vertellen u er graag alles over!

Mercedes Almere Mercedes dealer Almere