Partnerbedrijf ANWB logo Bovag logo
  • Bedrijfsprofiel

    Geschiedenis, Visie, Missie en Strategie van KHAN

Geschiedenis

Een stukje geschiedenis over ons…

Na jaren bij verschillende dealer organisaties in de Randstad ervaring te hebben opgedaan en verschillende onderscheidingen te hebben gekregen voor zijn prestaties als autotechnicus, besloot Dhr. Y.Khan ruim 25 jaar geleden zijn eigen universeel autobedrijf te openen. “Ik heb heel bewust gekozen geen dealerschap aan te gaan. Wij willen immers alle automerken leveren en onderhouden.” licht Dhr. Khan toe.

Autobedrijf KHAN begon als bescheiden garagebedrijf, maar is sindsdien uitgegroeid tot een professionele automotive groep met meerdere vestigingen. Door het als maar groeiende success en klant tevredenheid werd destijds al na 2 jaar een tweede showroom geopend.

Omdat het bedrijf bleef groeien was er noodzaak voor een groter pand met een grotere werkplaats, dit dwong Autobedrijf KHAN te verhuizen naar de Molenweg 5 in Almere-Buiten. Het personeelsbestand is inmiddels uitgegroeid tot 11 personen.

Tegenwoordig beschikken wij, naast een werkplaats met de modernste apparatuur om uw (lease) auto een kwalitatief bezoek te garanderen, over een buitenterrein en showroom waar ruim 100 jong gebruikte dealer occasions van verschillende merken, typen en prijsklasse op u staan te wachten.

Klanten kunnen bij Autobedrijf KHAN B.V. terecht voor onderhoud en reparatie van alle merken, ook voor het onderhoud van uw exclusieve auto of lease auto bent u bij ons aan het juiste adres! Het bedrijf beschikt dan ook over een moderne APK station, diagnose apparatuur en een uniek lasstation met specialisten in dit vakgebied. De organisatie is aangelosten bij de BOVAG en een erkend LeaseProf lease auto service center. Ook voor het installeren van accessoires, zoals trekhaken, autoradio’s, parkeersensoren of navigatiesystemen heeft het team van Autobedrijf KHAN B.V. alle bekwaamheid en apparatuur in huis.

“Ik heb er altijd naar gestreefd om de klant tevreden te houden in plaats van een eenmalige winst op de klant te boeken en deze nooit meer terug te zien, dit heeft dan ook mond tot mond reclame en de snelle bedrijfsgroei als gevolg gehad” zegt Dhr. Khan trots.

Filosofie

Wat kunt u van ons verwachten?

Autobedrijf KHAN B.V. is een echt familiebedrijf met hart voor de zaak en dat stralen we elke dag uit. Wij zijn autoliefhebbers in hart en nieren! Onze gepassioneerde werknemers doen er alles aan om u als klant tevreden te zien. Transparantie, eerlijkheid en openheid zijn dan ook de basiselementen van onze bedrijfscultuur. U wordt bij ons hartelijk ontvangen en onze personeelsleden nemen de tijd voor u, alleen dan weten we immers zeker dat u gelukkig bent met uw keuze en aanschaf! Uiteindelijk bent u ons visitekaartje!

Wij staan bekend als een bedrijf die een goede balans weet te vinden tussen dealer-kwaliteit en scherpe prijs. Dit geldt zowel voor de nette jong gebruikte occasions die wij in de verkoop hebben staan als voor onze werkplaats en schade afdeling.

Wij zijn gespecialiseerd in de aan- en verkoop van jonge gebruikte auto’s met lage en aantoonbare kilometerstanden. Wij streven erna om een voorraad mix te hebben in alle prijscategorieën en segmenten auto’s. Wij stellen strenge eisen aan de auto’s die wij in de verkoop zetten. Zo kunnen wij met gerust hart garant staan voor de kwaliteit die wij streven te leveren. Om die reden staan wij helemaal open voor eventuele aankoopkeuringen bij de ANWB of DEKRA. Sterker nog, bijna alle jong gebruikte occasions die wij u aanbieden hebben al een DEKRA keuring gehad voordat ze in onze showroom aan u gepresenteerd worden!

Voor u als consument is het kopen van een nieuwe of gebruikte auto geen alledaagse bezigheid. U zult vol met vragen zitten van “hoe hoog is de inruilwaarde van mijn huidige auto en wat kan ik van de aan te kopen auto verwachten, is deze technisch wel in orde, wat hoort er bij de aflevering van mijn gekochte occasion? Op al deze vragen hebben wij een antwoord.

U bent dan ook van harte welkom in onze representatieve en gastvrije showroom, waar een 80-tal auto’s in verschillende prijsklassen keurig gepoetst op u staan te wachten.

Zowel binnen in de showroom als buiten op het parkeerterrein zult u jong gebruikte wagens aantreffen. Gegerandeerd zullen er een aantal exclusieve auto’s tussen staan.

© Copyright - Khan Automotive SHOOX