logo_images_0_1556279106435180018

Renault Almere


Renault Almere

Een Renault in Almere aanschaffen of inruilen? Dan bent u aan het juiste adres bij KHAN Automotive Groep. Wij houden ons bezig met de verkoop van auto’s tegen groothandelsprijzen. Daarnaast kunnen wij u van dienst zijn bij het vinden van de juiste auto, wanneer uw droomauto niet te vinden is in onze voorraad. Laat een zoekopdracht achter en wij gaan voor u op zoek. Tevens kunnen onze medewerkers u ook van dienst zijn bij het inruilen van uw Renault in Almere. Uw auto wordt getaxeerd door onze verkoopadviseur, wat wordt vervolgd door een zeer gunstig inkoopvoorstel. Schade aan uw auto of heeft deze een onderhoudsbeurt nodig? Onze teams zorgen ervoor dat u snel weer de weg op kunt met uw geliefde auto!


Renault in Almere kopen of inruilen?

Op zoek naar een Renault in Almere? Wij helpen u graag aan een auto! In ons autoaanbod vindt u modellen die wij aanbieden tegen groothandelsprijzen. Hoe dit mogelijk is? Wij selecteren de jonge dealer occasions nauwkering. Voordat de modellen worden ingekocht, hebben de meeste auto’s een aankoop-keuring gehad. De laatste stap is het wassen en poetsen van de auto’s, zodat u deze kunt bewonderen in de showroom. Kom vooral kijken bij onze showroom in Almere, want wie weet zit uw ideale auto er wel tussen!
Heeft u uw droomauto in onze showroom gevonden en wilt u uw Renault in Almere inruilen? Dan zijn wij u graag van dienst om uw auto te taxeren.


Bekijk de Renault occasions in Almere!

Op onze website vindt u een ruim aanbod aan occasion modellen. Wilt u toch de complete ervaring beleven? Kom dan bij ons langs en bekijk de modellen in onze showroom. Wie weet vindt u bij ons de ideale Renault in Almere! Heeft u vragen? Neem gerust contact op door te bellen naar onze vestiging in Almere-Stad op telefoonnummer 036 534 234 3.

loder_img.png

Een moment geduld aub,
uw verzoek wordt verwerkt....

KHAN Almere Stad


De Huchtstraat 3
1327 EA Almere-Stad

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 08:00 tot 18:00
Zaterdag 10:00 tot 17:00
Geldt voor alle vestigingen


KHAN Almere Buiten


Molenweg 5
1333 DE Almere-Buiten

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur
Zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur


Autoschade Markerkant


Markerkant 11-31
1316 AN Almere

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur
Zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur

Vragen of interesse?

whatsappbtn