logo_images_0_1556279106435180018
loder_img.png

Een moment geduld aub,
uw verzoek wordt verwerkt....

image Ideeën box

YesWeKhan!
Wij luisteren naar onze klanten ter verbetering van onze dienstverlening aan onze klant, wij doen echt wat met uw wensen.

Schadeherstel

Heeft u schade aan uw auto? Laat uw autoschade vakkundig en vlot repareren bij Khan Automotive Groep. Wij zorgen er met professioneel schadeherstel in Almere voor dat uw auto weer als nieuw oogt en u weer veilig de weg op kunt. Uw schade is ons ambacht. Onze vakbekwame, gecertificeerde monteurs hebben de kennis en ervaring met eenvoudige en complexe schades aan elk merk en type auto. Tijdens het herstel van de schade is er vervangend vervoer beschikbaar. Wij hebben ook een gratis haal- en brengservice. Maak een werkplaatsafspraakbij Khan om snel weer veilig onderweg te zijn.
 

Deskundige en snelle reparatie van alle soorten autoschades

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Een autoschade komt nooit gelegen. Bijna iedereen krijgt wel eens te maken met blikschade, bumperschade, deukschade, krasschade of lakschade. U kunt bij Khan Automotive ook terecht voor dorpelschade, koplampschade, hagelschade, steenslagschade, roestschade, ruitschade, spiegelschade, stoeprandschade en stormschade.

Khan zorgt voor schadeherstel in Almere. Wij repareren uw auto vakkundig. Van uitdeuken, spuiten, spotrepair en interieur- en dashboardreparaties tot inbraakschadeherstel, ruitvervanging, herstel van beschadigde carrosseriedelen en kapotte plaatdelen en het demonteren en vervangen van elektronica en onderdelen.

 

Schadeherstel in Almere, met afhandeling bij verzekeraar of leasemaatschappij

 

Khan doet er bij schadeherstel in Almere alles aan om u te ontzorgen. Naast vervangend vervoer en onze haal- en brengservice helpen wij u met de afwikkeling van de autoschade bij uw leasemaatschappij of verzekeraar. Khan Automotive Groep heeft als schadehersteller een uitgebreid netwerk met verzekerings- en leasemaatschappijen, zodat u geen omkijken heeft naar de schadeafhandeling. U hoeft niets voor te schieten. Bent u niet verzekerd voor de herstelkosten van uw autoschade? Informeer bij onze klantenservice naar de slimme mogelijkheden van schadeherstel.

Garantie dat u uw auto veilig kunt blijven gebruiken

 

Khan Automotive Groep is naast schadeherstel in Almere ook uw adres voor een APK, kleine of grote onderhoudsbeurt en storingsdiagnose. Deze dienst wordt geleverd aan particulieren, garagebedrijven, schadeherstellers en verzekeringsmaatschappijen. Behoud de waarde van uw auto en laat deze bij een kleine of grote schade zo snel mogelijk repareren. Khan adviseert u op maat over de mogelijkheden van schadeherstel in Almere. En zorgt er met een vakkundige reparatie voor dat u uw wagen veilig kunt blijven gebruiken.

Heeft u vragen of verzoeken over schadeherstel in Almere? Bel of e-mail naar een van onze drie vestigingen in Almere, gebruik het online contactformulier of kies voor een live chat of appje. Wij helpen u graag.

 

Schadeherstel Almere
loder_img.png

Een moment geduld aub. Uw voertuig gegevens worden opgehaald

KHAN Almere Stad


De Huchtstraat 3
1327 EA Almere-Stad

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 08:00 tot 18:00
Zaterdag 10:00 tot 17:00
Geldt voor alle vestigingen


KHAN Almere Buiten


Molenweg 5
1333 DE Almere-Buiten

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur
Zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur


Autoschade Markerkant


Molenweg 5
1333 DE Almere

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur
Zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur

Afspraakverzoek maken?

whatsappbtn
  • footer_phone.png
  • footer_mail.png
  • footer_map.png
  • footer_whatsaap.png
  • image3.png
Morgen Internet - Zorgeloos website