APK Almere

APK in Almere uit laten voeren? Dit kan bij KHAN. KHAN heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de branche en is één van de eerste autobedrijven in Almere. Voor uw jaarlijkse APK keuring in Almere, kunt u terecht bij KHAN. Als officieel RDW-erkend APK Keuringstation, kunnen wij niets anders voor u betekenen dan kwaliteit. Wij hebben alle licenties, gediplomeerde keurmeesters en apparatuur in huis om uw auto te keuren volgens de richtlijnen van RDW. Gedurende de beoordeling komen er veiligheid-s en milieuaspecten van het voertuig aan bod.

APK in Almere voordelig laten uitvoeren

Tijdens de APK in Almere wordt onder andere de verkeersveiligheid gecontroleerd. Hier wordt er gekeken naar de remmen, wielophanging, banden, schokdempers, stuurinrichting, verlichting en carrosserie. Daarnaast wordt er tijdens de milieucheck gekeken naar de uitlaatgassen, een roetmeting en viergasmeting gedaan. Ook wordt de EOBD uitgelezen. Verder wordt er aandacht besteed aan de gebruikte brandstof en het voertuigidentificatienummer.

Kosten APK Almere

De totaalprijs voor een controle bedraagt € 49,95,-, dit is inclusief:
• Afmeldkosten
• Viergastest / EOBD t.b.v. APK
• Keuringsrapport
• Arbeid
• BTW

Is het nodig dat er bij dieselauto’s een roetmeting wordt gedaan? Of dient de EOBD uitgelezen te worden bij benzine/lpg-auto’s? Dan wordt er nog eens € 25,- in rekening gebracht.

Wanneer APK in Almere Buiten bij KHAN?

Drie of vier jaar nadat een personenauto of lichte bedrijfsauto voor het eerst op de weg is toegelaten, is deze keuringsplichtig. Dit is wel afhankelijk van de soort brandstof. Is een personenauto of lichte bedrijfsauto (tot 3.500 kg) al eerder goedgekeurd? Dan kunt u uitgaan van de datum die vermeld staat op het APK-keuringsrapport. Dit hebt u meegekregen bij de vorige controle. De auto dient goedgekeurd te zijn voor deze datum.

Uw voertuig kunt u tot twee maanden voor de eerstvolgende vervaldatum laten keuren. De oude vervaldatum wordt dan met 1 of 2 jaar verlengd (afhankelijk van de geldende keuringsfrequentie). Laat u uw voertuig meer dan twee maanden voor deze datum keuren? Dan krijgt uw voertuig een nieuwe vervaldatum.

Een werkplaats afspraak maken doet u eenvoudig via onze website. Daarnaast kunt u contact opnemen door te bellen naar:
Vestiging Almere-Stad: 036 534 234 3
Vestiging Almere-Buiten: 036 549 000 8