Auto reparatie Almere

Heeft u auto reparatie in Almere nodig? Dan kunt u terecht bij KHAN Automotive Groep. Voor iedere vorm van autoschade, vinden wij een geschikte oplossing. De vakkennis van onze ervaren specialisten is up-to-date. Daarnaast maken wij voor de reparaties, gebruik van de meest moderne apparatuur en gereedschappen. Zo bent u bij alle soorten schade, verzekerd van het beste resultaat!

KHAN is uw BOVAG-autobedrijf in Almere en omgeving. Wij hanteren gunstige tarieven voor onderhoud en reparatie. Waar u bij de merkdealer een uurtarief vanaf € 75,- tot €120,- betaalt, heeft u bij KHAN te maken met tarieven die maar liefst tot 50% goedkoper zijn. Dit betekent dat u altijd weer, geld bespaart. Evenals de merkdealer, wordt er bij KHAN gebruikgemaakt van originele onderdelen om uw rijtuig onder handen te nemen en deze binnen korte tijd weer rijklaar te maken.

Onderhoud en auto reparatie in Almere door KHAN

Auto reparatie in Almere laten uitvoeren bij KHAN is voordelig en wordt altijd nauwkeurig gedaan. Zo heeft u al een kleine onderhoudsbeurt (10.000 km of 12 maanden) vanaf € 90,-. Een grote onderhoudsbeurt heeft u al vanaf € 190 (20.000 km of 12 maanden). Een onderdeel laten vervangen? Zoals de accu, katalysator of waterpomp? Hiervoor kunnen wij een nader te overeenkomen prijs met u afspreken.

Maak een afspraak voor uw auto reparatie in Almere

Verrassingen? Daar doen wij niet aan. Extra werkzaamheden zullen voor de start van de auto reparatie in Almere met u worden besproken. Dit met betrekking tot de goedkeuring voor het uit te voeren werk en de eventueel bijkomende kosten. Zo weet u altijd waar u aan toe bent wat kosten betreft.

Via onze website kunt u eenvoudig een werkplaats afspraak maken om uw onderhoud of reparatie in te plannen. Daarnaast kunt u gebruikmaken van het telefoonnummer 036 534 234 3 voor de vestiging Almere-Stad en 036 549 000 8 voor KHAN Almere-Buiten. Deze telefoonnummers kunt u ook raadplegen om een reparatie offerte op te vragen.