Partnerbedrijf ANWB logo Bovag logo

meer informatie over onze gunstige tarieven

Autobedrijf KHAN is uw BOVAG autobedrijf in Almere en omgeving

Als u op zoek bent naar een offerte voor de reparatie van uw auto, neem dan contact met ons op en zie hoe wij u geld kunnen besparen! Het arbeidsloon van een merkdealer begint vaak vanaf € 75,- p/u en kan oplopen t/m € 120,- p/u afhankelijk van de merkdealer. Dit houdt in dat u bij ons met tarieven te maken heeft die maar liefst tot 50% goedkoper zijn, dat betekend dat u elke keer weer geld bespaart.

Wij zijn het alternatief voor de merk dealer, wij gebruiken originele onderdelen en beschikken over alle moderne diagnose apparatuur en werkplaats equipement om uw auto onder handen te nemen.

U kunt uw auto onderhoud of reparatie inplannen via onze website of u kunt gebruik maken van het telefoonnummer dat onderaan de website staat vermeld, wat overigens ook het nummer is om een reparatie offerte op te vragen en vervolgens de afspraak in te plannen. Extra werkzaamheden zullen van te voren met u besproken worden m.b.t. de goedkeuring voor het uit te voeren werk en de eventueel bijkomende kosten. Zo weet u altijd waar u aan toe bent wat reparatiekosten betreft!

© Copyright - Khan Automotive SHOOX